maandag 13 februari 2012

Voor Altijd...

Een Verzamelboek Met Bijzondere Funeraire Producten Voor, Tijdens En Na De Uitvaart

Een verzamelboek met bijzondere funeraire producten, zoals handgemaakte baarkleden, kunstzinnige kisten, gedenkboekjes, begeleidingskaarsen, urnen, troostgeschenken, rituele krachtvoorwerpen, herdenkingsschilden, alternatief rouwdrukwerk en meer. Ook zijn er producten in opgenomen speciaal gericht op kinderen. Het is een fraai full colour naslagwerk met een overzicht van de beschikbare, veelal kunstzinnige producten, en bedrijven.

Het boek bevat ook diverse tips en ideeën om een uitvaart zo bijzonder en persoonlijk mogelijk te maken. Het boek is duidelijk ingedeeld in drie categorie'n: voor, tijdens en na de uitvaart. In de bedrijvenindex worden alle bedrijven vermeld die hebben meegewerkt aan dit verzamelboek.

Na een voorwoord door een aanbieder van enkele uitvaart-gerelateerde diensten volgt een persoonlijke inleiding door de samenstelster/vormgeefster van het boek. De zeer persoonlijke product/dienstpresentaties zijn verdeeld in drie groepen: voor, tijdens en na de uitvaart.

  • Voor de uitvaart onder andere: nalatenschap organiseren, herinneringen vastleggen, bijzonder rouwdrukwerk, een tussenmonument, gedenk/troostcadeautjes, sieraden en diverse boekjes.
  • Tijdens de uitvaart: natuurlijk koelen, baarkleden, lijkwaden, kindermandjes, video-rouwreportage, via internet uitvaart bijwonen, vervoermogelijkheden, rituele voorwerpen, beschilderingen, muziek, zang en dans, troostvoorwerpen.
  • Na de uitvaart: grafobjecten, urnen, bewaardoosjes, assieraden, creatief rouwwerk, herinneringsmonumenten, -boekjes en -bomen.

De meeste presentaties zijn op twee pagina's weergegeven met talrijke kleurenfoto's. Achterin is een bedrijvenindex met alle benodigde gegevens. Dit is de tweede (qua omvang vrijwel verdubbelde) uitgave van een boek dat - zo mogelijk - jaarlijks verschijnt. Een verzorgd, uitgebreid en inspirerend boek met bijzondere producten en diensten rond een uitvaart, en om alvast na te denken over de eigen uitvaart.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten